Over ons

Services

Welke zekerheid heeft u bij ons?

All-in-one

Wij bieden u de mogelijkheid aan om naast de website ook de bijbehorende taken op ons te nemen, zo bent u verzekerd dat alles geregeld is. Wij zorgen voor een domein naam (.nl .com etc.), uw eigen email adressen, verder bieden wij extra beveiliging voor uw website en zorgen wij dat de website online staat en goed te vinden is in zoekmachines.

100% uniek

Als bedrijf wilt u natuurlijk uniek zijn, daar hoort ook een website bij. Wij zorgen ervoor dat uw website 100% uniek is en geheel is aangepast aan de stijl en uitstraling van uw bedrijf.

Lage kosten

JDWebdesign hanteert scherpe pijzen voor het maken van uw website. Daarnaast bieden wij ook veel mogelijkheden aan om uw website te optimaliseren, dit zonder enige extra kosten.

Vragen en/of opmerkingen

Wij bij JDWebdesign staan zeven dagen per week voor u klaar om u te helpen met uw vragen, wensen en uw website. Wij zullen ten alle tijden ons best doen om u tevreden te stellen.

Onderhoud en aanpassingen

Zelfs na het afronden van uw website zullen wij nog altijd kostenloos aanpassingen en onderhoud voor u verrichten om uw website te optimaliseren.

Gemakkelijk aan te passen met CMS

U kunt uw website altijd en overal gemakkelijk zelf aanpassen met gebruik van CMS. Hiermee kunt u zelf inloggen en alles moeiteloos up-to-date houden

3

Klanten

3

Websites

2

Logo's

8

Totaal

JDWebdesign

Alles in één keer geregeld